Blog

Brev til Nycomed

  |   Uncategorized
Les brevet til Nycomed i siste nummer av Torggata Blad
saliva-sitron_Ny_2021_03
Har du noen gang undret deg over hvorfor emballasjen til et produkt du er fornøyd med plutselig får en ny og mindre hensiktsmessig utforming? Tenk for eksempel på innføringen av plastskrukorker på melkekartongene. Når vi stort sett var fornøyd med brett ut – bøy helt tilbake – mekanismen i miljøvennlig kartong, der alt kunne resirkuleres som papir, fikk et lyst hode i markedsføringsavdelingen det for seg at det var på tide med en forandring og innførte skrukorken i plast, noe som innebar at plastkorken må løsnes fra pappkartongen og sorteres separat, til dette trenger du en tapetkniv og en skjærefjel.
Brev til Nycomed, er et beskjedent bidrag for å påpeke forbrukerens interesser og påvirkningskraft, slik at produktene vi omgir oss med kan bli mer praktiske i bruk og miljøvennlige.
Svaret fra Nycomed kan du lese her.
Tema for Torggata Blad nr.3 2019 er forbruk , men inneholder også andre saker, som f.eks. julequiz, pepperkakevoodo, dikt og forbannet løgn.
Støtt Torggata Blad ved å kjøpe papirutgaven på nettet. Det vil bli sendt til din postkasse.
Eller ta turen til Sagene bok og papir, bokhandelen på idylliske Sagene og kjøp det på klassisk vis, over disk, av kompetent og hyggelig personale. Uansett vil du få mange uforglemmelige stunder for en minimal investering!