Kubanske forhandlinger

About This Project

I «Cubanske forhandlinger», er vi opptatt av hva som kan virke igangsettende og meningsdannende for et kunstprosjekt samt å prøve ut helt nye uttrykksformer som feks å rekonstruere en kulturavtale gjennom bla en leteaksjon og en spørreundersøkelse.

 

Vi søkte om midler for å igangsette en leteaksjon etter en forsvunnet kulturavtale mellom Cuba og Norge, som etterhvert antok form av en storstilt spørreundersøkelse der håndplukkete deltagere med kjennskap til helt ulike sider ved landenes kulturliv ble invitert til å være med å spekulere på hva avtalen kunne ha inneholdt.

 

Undersøkelsene resulterte foruten spørreundersøkelsen i webverket «Cubanske forhandlinger», der vi harselerte med spørreskjemaformen og hva man egentlig kan finne ut med et spørreskjema og litt sannhetsfordreiende statistikk.

 

Til slutt ble spørreundersøkelsen behørig evaluert i «Det lille evalueringsheftet», der deltagerne fikk evaluere undersøkelsen gjennom ulike oppgaver i Donald Duck stil. (Dvs rebuser, trekke linjer fra punkt til punkt, pronomenkryssord mm.)

 

 

Se hele arbeidet på http://www.webverket.no/afterlove/cuba/intro.htm

cuba_soknad_s1
Søknaden til UD
sporreundersokelse_00_forside
Spørreundersøkelsen
evaluering_forside
Det lille evalueringsheftet

Prosjekt

Kubanske forhandlinger

Når

2000

Hva

Leteaksjon spørreundersøkelse. Tekst- og webarbeide.

Hvor

http://www.webverket.no/afterlove/cuba/intro.htm

Hvem

Hege Vadstein og Maria Vagle

Category

prosjekter