Blog

Torggata Blad – nr.3 – 2019

  |   Uncategorized

Nytt nummer av Torggata Blad – ute nå!

 

Tema for nr. 3 2019 – Juleheftet – er forbruk, men inneholder også andre saker, som f.eks. julequiz, pepperkakevoodo, dikt og forbannet løgn.

Jeg har bidratt med: Brev til Nycomed

Da jeg skulle skrive om karneval og demokrati ville jeg ta utgangspunkt i min egen fascinasjon for karnevalet og i en livslang kjærlighet til en helt spesiell bok og ikke minst en glimrende foreleser som åpnet veien inn til Rabelais og hans forfatterskap gjennom boka Rabelais og latterens historie av den russiske filosofen og språkforskeren Michahil Bachtin.

Til tross for stor kjærlighet er dette en bok jeg aldri har greid å lese fra perm til perm. Likevel – hver gang jeg vender tilbake til den, får den hjertet mitt til å hamre litt fortere.

Les svaret fra Nycomed:

saliva-sitron-svarbrev-nycomed_04

Vil du lese mer i Torggata Blad, vil det for kun kr 150, komme helt til din postkasse.

 

https://epic.no/produkt/torggata-blad-nr-3-2019/

 

Eller du kan ta turen til Sagene bok og papir, bokhandelen på idylliske Sagene og kjøpe det på klassisk vis, over disk, av kompetent og hyggelig personale. Uansett vil du få mange uforglemmelige stunder for en minimal investering!